Omaisuutesi uusi aika

Vakuuttavan varmaa vuokrauspalvelua

Convera Kiinteistöt hoitaa asuntosi tai toimi- ja tuotantotilasi vuokrauksen ammattitaidolla alusta loppuun saakka – aina vuokralaisten haastatteluista avainten toimittamiseen.

Saat meiltä ammattilaisen arvion vuokran suuruudesta. Etsimme juuri Sinulle sopivan vuokralaisen selvittämällä asunnonhakijoiden taustat ja luottotiedot sekä ottamalla tarvittaessa yhteyttä nykyiseen vuokranantajaan. Noudatamme toiminnassamme hyvää vuokratapaa. Teemme puolestasi myös vuokra-asuntosi markkinoinnin, esittelyt, vuokrasopimukset ja siihen liittyvät toimenpiteet ja hoidamme halutessasi vuokravakuusasiat.

Vuokrapalvelumme normaalipalkkio on kuukauden vuokra (+ alv 24 %). Välityspalkkiomme on vähennyskelpoinen vuokratulojen verotuksessa.

Ota yhteyttä

Kiitos

Kiitos yhteydenotosta

» tietosuoja- ja rekisteriseloste

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi)