Omaisuutesi uusi aika

Se sinulle sopiva sijoituskohde

Etsitkö hyvää sijoituskohdetta, mutta aika ei riitä hoitamaan käytännön asioita ja jatkuvaan asuntoesittelyissä juoksemiseen?

Hyvän sijoitusasunnon löytäminen vaatii aikaa ja osaamista. Helpoin ja turvallisin tapa löytää hyvä sijoitusasunto on antaa kauttamme ostotoimeksianto.

Kun etsimme asiakkaalle sopivaa kohdetta, arvioimme seuraavia asioita:

  • hankintahinnan ja vuokran suhde
  • vuokratuotto
  • vuokrattavuus
  • asunnon remonttitarve
  • kiinteistön ja taloyhtiön kunto ja hoito
  • peruskorjaukset
  • alueen vuokrataso ja tuleva kehitys

Sijoituskohteet valitaan tarkan seulonnan tuloksena – kelpuutamme sijoituskohteiksi alle yhden prosentin markkinoilla tarjolla olevista asunnoista. Tuotto-odotuksemme perustuvat aina realistiseen vuokrapyyntiin, joka on saatavissa asunnosta.

Odotettavissa oleva vuokratuotto on asunnon iästä ja sijainnista riippuen noin 4–8 %.

Piensijoittaminen

Asuntomarkkinoiden kehitys on johtanut siihen, että asuntosijoittamisesta on tullut hyvä sijoitusvaihtoehto osakesijoittamisen ja rahoitusmarkkinoiden rinnalle. Vuokralaisten saaminen on suhteellisen helppoa, vuokratuotot ovat kannustavia suhteessa sijoitettuun pääomaan ja suotuisa hintakehitys on mahdollistanut kannattavan realisoinnin.

Suursijoittajat

Nykyään perinteiset kiinteistösijoitusyhtiöt ja kiinteistöihin lainsäädännön velvoittamana sijoittavat kotimaiset yhtiöt ovat saaneet rinnalleen ulkomaisia toimijoita. Kiinteistöjen tuottotaso on Suomessa eurooppalaisittain hyvä ja EU:n myötä hallinnolliset esteet ovat poistuneet. Kiinnostusta on pääkaupunkiseudun ohella selkeästi myös maakuntien aluekeskuksiin. Myös kiinteistökehityshankkeet tarjoavat monipuolisia mahdollisuuksia kiinteistöpalveluiden tarjoamiseen eri kohderyhmille.

» tietosuoja- ja rekisteriseloste

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi)