Omaisuutesi uusi aika

Kiinteistöalan kokenut konkari kumppaniksi

Oman kodin myynti on usein elämän suurimpia päätöksiä. Itselle tärkeän kohteen myymisessä kannattaa edetä harkiten ja varmoin askelin. Asuntokauppoja tehdessä kumppaniksi kannattaa valita turvallinen ja asiantunteva toimija, joka ymmärtää paitsi asunnon taloudellisen, myös sen tunnearvon.

Toimitamme asiakkaillemme luotettavan arviokirjan ja määritämme kohteen käyvän arvon mahdollisimman tarkasti ja laajasti. Hyvitämme välityspalkkiossa arviokirjan laatimispalkkion, mikäli kohde tulee meille myyntiin vuoden kuluessa arvioinnista.

Asiantuntevilla asunnonvälittäjillämme on vankka kokemus niin kiinteistökaupasta, arvoasuntojen välittämisestä kuin erikoiskohteistakin.

Tilaa meiltä maksuton arviokäynti!

» tietosuoja- ja rekisteriseloste

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi)